mandag 22. februar 2010

En produktiv helg

Det er ikke ofte vi ikke er ute med storegutt i helgene, men denne helga her var unntaket. 27 minus betydde mye innetid. Mannen hadde besøk av en kompis, og han pusser opp badet, så lørdag stakk vi til byen for å se på fliser. Han fant noen fine, helt enkle - som jeg også likte! Mens han fikk pakket dette rakk jeg en liten tur i byen, fikk handlet litt nytt til huset. Har ikke tatt bilder av det, så det får komme en annen dag. Det beste med helga var absolutt all tida jeg har hatt på hobbyrommet. Her er en liten samling av hva jeg har kosa meg med:


Jeg har fått sydd ferdig strikkepinneetuiet jeg klipte ut før jeg starta i jobb - takk til Pickles for fin oppskrift! Jeg sydde også ett med vatt i, men det ble rett og slett ikke bra, det ble for tykt. Nå har endelig pinnene mine ett sted og bo!


Jeg fikk også gjort ferdig tre presskannevarmere! Den første er mitt første bestillingsverk! Den er til en venninne og matcher putene hun har på kjøkkenet. Jeg sydde en til en stor presskanne (som matcher gardinene hennes). Fikk ikke tatt bilde av den - har nemlig ikke en stor presskanne... og måtte sy på knappene da vi var på middag der på lørdag. Den sorte er til oss - fint at den matcher strikkepinneetuiet mitt...


Denne fikk en venninne i 35 års gave - og vi fikk økologisk kalkun med alt mulig tilbehør til søndagsmiddag! Deilig! Heldige oss som slapp unna middagslaging hele helga. I tillegg har jeg fått strikket masse på genseren min mens vi har sett OL-sendinger på kvelden. Nå er skuldrene masket sammen og jeg har begynt på hetta!I dag har jeg henta en STOR pakke på posten fra Stoff og stil... Er i full gang med å klippe ut første mønsteret. Skal se om jeg rekker å få tatt bilde før jeg kjører på jobb i morgen. I dag er det trening med noen venninner, fast hver mandag. Deilig å komme seg ut av huset, få pratet litt om alt og ingenting og samtidig trent!

4 kommentarer:

Brekkevold sa...

Utrolige fine de presskanne-varmerene :) Hva med en give-away med noe sånt? Ha en god mandag!
20 minus her også, hatt hjemme-mandag i pysjen og fyrerjobb.

Hanne sa...

Så flink du er!!! Det ble kjempelekkert!!! Veldig mye mulig jeg må prøve å sy en slik strikkepinne pose! Problemet med at jeg ikke kan sy enda får jeg ta etterhvert... ha ha...! Så bra at dere har hatt ei trivelig helg! Med så mye minus er det ikke rart dere vil være inne!

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem fra Hanne

Brekkevold sa...

Jeg kjøper gjerne en presskannevarmer:) Vil gjerne ha en slik som du sydde til deg selv, om du har igjen mere av det stoffet?

Stunder av lykke sa...

Takk for besøk i bloggen min:-)
Noen som er effektive skjønner jeg men med stoffene fra stoff og stil blir man jo bare kjempe inspirert!
Jeg er så heldig at jeg kan stikke innom butikken av og til. De har en super filmkrok med tegnefilm til mann og barn;-))