fredag 19. februar 2010

Naturlig vakkertDet er helg igjen! I dag var det kulderekord for oss etter vi flytta inn i huset. 29 minus er litt mer enn jeg kan like.  Det er så kaldt ute at jeg vet ikke hvor mye vi får kommet oss ut av huset i helga.  Kanskje en tur på biblioteket? Jeg har en liten plan om å bli ferdig med genseren jeg holder på å strikke. Nå er det en halv arm og hetta igjen.Ukene går jammen fort, og det skal bli godt med noen dager fri. Selv om det er fint å jobbe, savner jeg rolige dager sammen med lillemor. Nå er det pappa som styrer hjemme, og det går veldig bra og det er jo deilig å komme hjem til middag, og ett klesstativ fullt av nyvaska klær. Lillemor er voldsomt aktiv på gulvet for tida - hun er oppe på alle fire og balanserer, og jeg tror hun snart knekker krypekoden. Med aking og rulling får hun tak i det meste hun vil, men jeg tror det er endel frustrasjon fordi det ofte går mer bakover enn framover. Storebror er litt misfornøyd med at det er så kaldt. Det blir mye innetid, og han er jo så glad i å være ute. Planen er at han i løpet av våren skal flyttes over i en utebarnehage (annen avdeling i barnehagen). Når jeg ser hvor godt han liker seg ute nå er jeg ikke i tvil om at det kommer til å gå bra, og at det nok kan gjennomføres ganske snart.  

Bildet lånt fra Adresseavisa

Kom over en artikkel i Adresseavisa der de skriver om årets trender. Hjemme hos oss har det blitt flere og flere hvite møbler, noen er nyinnkjøpt og noen er gamle som jeg har malt. Jeg er veldig fornøyd med disse møblene, men er glad for at trenden framover går mot mer farger i interiøret, og også at naturlige materialer er på vei inn. Ikke fordi jeg er så opptatt av å ha det "up-to-date" hjemme hos oss, men fordi da er det mange fine, inspirerende bilder både på blogger og i interiørblader. De som kjenner meg vet at det tar laaang tid før jeg kommer så langt at jeg handler det som er in - både når det gjelder klær og interiør. Forrige helg fikk jeg tatt noen bilder av noen detaljer hjemme hos oss for tiden, og jeg ser jo at jeg er absolutt "up-to-date"!2 kommentarer:

LykkeLise sa...

Heisann:)

Enig med deg, altfor KALDT!! her nede begynte snøen å tine forrige uke, og jeg tenkte at NÅ er den vinteren endelig over. Men neida, inatt kom det masse snø og minusgrader og d er meldt om 20 cm til:( Mister helt motet av sånt..jeg som snart skal ut å trille;)

Ønsker deg en fin og avslappende helg:)

Klem Lise

Hanne sa...

Hei du!!!

Bedre å være inne med så mange minusgrader!!! Så fine bilder du har tatt! Skikkelig koselig♥!!!

Har vært litt stille fra meg på bloggfronten siden jeg har vært på en konferanse med jobb. Vanskelig å få tid til alt!!!

Ønsker deg og familien GOD HELG!!!

Klem fra Hanne