torsdag 25. februar 2010

helt i tåka...

Etter å ha startet uka så optimistisk med å vise fram produksjonen min fra helga, har det bare gått nedover derifra. Å starte opp i jobb har nok kosta flere krefter enn jeg egentlig har forstått. Jeg har gått og hangla siden jobbstart både med vond hals og ett par runder med omgangssyke. Denne uka her bestemte jeg meg for å prioritere meg selv; det vil si - mer trening og mer søvn! I natt fikk jeg sove fra 23-07, og gjett om det var godt! Etter å ha slitt med soving i siste del av graviditeten, og så nattamming ca hver andre time i syv måneder er det utrolig godt at lillemor sover lengre økter på natta. Nå som far er hjemme er det også han som har hovedansvar på natta.


Kom på noen episoder jeg hadde da jeg var i verste ammetåka med storebror. Vi var en gjeng damer som møttes hver torsdag til lunsj og trilleturer. Å lage til gikk på omgang, og en gang det var min tur skulle jeg bake en kake til kaffen. Syntes det gikk utrolig tregt å få stekt den kaka - og da viste det seg at jeg hadde bare satt på lyset i ovnen... 
En annen gang var da jeg laget søndagsfrokost med kakao og eggerøre, hvor jeg klarte å ha salt i kakaoen istedet for i eggerøra...  


Disse fine serviettene var vi så heldige å få da vi hadde besøk for noen helger siden. Det er venninnen min som har laget serviettringene. Veldig koselig med tøyservietter, så nå venter jeg bare på en anledning til å bruke dem.


Til sist vil jeg komme med ett godt tips til de som ammer om natta. Mitt beste kjøp har absolutt vært nattkjolen til Nøstebarn i ull/silke. Den er utrolig deilig å sove i, og holder en varm når en må opp og ned av senga for å hente baby, gi smokk eller vogge på vogga... God natt!

3 kommentarer:

Brekkevold sa...

For et godt tips med den nattkjolen, var jo ganske snasen også :) Skal jeg huske på.
Er stort sett alltid på "overtid" jeg. Likte godt de tøyserviettene. God natt!

KATRINES INTERIØR sa...

Ja, denne ventinga tar virkelig på! Håper det skjer noe veldig snart, hvis ikke så... Ja, egentlig ingenting å gjøre ;)
Disse presskannevarmerne var utrolig stilige, så tøft altså! Du er virkelig kreativ må jeg si! En god natt ønskes deg : )

Guro sa...

Ååå nattkjole fra Nøstebarn, det høres luksus ut! Måtte forresten le av ammetåke-historiene Ü Var nok temmelig bortreist selv også må jeg innrømme.
Det er ikke greit når timene ikke strekker til, men det gjelder ihvertfall å prioritere riktig. Seg selv og familien først! I dag sendte jeg en veldig fornøyd Hinkel Pinkel i barnehagen. Litt filt, tekstillim, hårbøyle, rangle og vips så var et Hinkel Pinkel kostyme klart. Det som tok lengst tid var å pønske ut hvordan jeg skulle lage det, og få kjøpt inn det jeg trengte. Men det er jo absolutt verdt det når jeg ser hvor fornøyd og stolt han var da han ankom barnehagen! Dette ble visst langt. Ønsker deg ei god helg!